- Opplæring i skole
- Opplæring i bedrift
1. år
2. år
3. år
4. år
Vg1 – Videregående trinn 1
-
Vis alle mulighetene
-
Yrker og kompetanser
- Yrker som bygger på Vg1 – Videregående trinn 1 restaurant- og matfag
- Baker
- Ernæringskokk
- Fagarbeider, industriell matproduksjon
- Fagarbeider, sjømatproduksjon
- Ferskvarehandler
- Kjøttskjærer
- Kokk
- Konditor
- Pølsemaker
- Servitør
- Slakter
- Muligheter for studiekompetanse etter Vg1 – Videregående trinn 1 restaurant- og matfag
- Studiekompetanse etter yrkesfag
Vg2 – Videregående trinn 2
-
Vis alle mulighetene
-
-
-
Yrker og kompetanser
- Yrker som bygger på Vg2 – Videregående trinn 2 kokk- og servitørfag
- Ernæringskokk
- Ferskvarehandler
- Kokk
- Servitør
- Muligheter for studiekompetanse etter Vg2 – Videregående trinn 2 kokk- og servitørfag
- Studiekompetanse etter yrkesfag