- Opplæring i skole
- Opplæring i bedrift
1. år
2. år
3. år
4. år
Vg1 – Videregående trinn 1
-
Vis alle mulighetene
-
Fag- og timefordeling
-
Fellesfag (336 timer)
- 140 Engelsk
- 56 Kroppsøving
- 84 Matematikk 1P-Y (praktisk) for restaurant- og matfag /
- 84 Matematikk 1T-Y (teoretisk) for restaurant- og matfag
- 56 Naturfag for restaurant- og matfag
-
Felles programfag (477 timer)
- 140 Bransje og arbeidsliv
- 337 Råvare, produksjon og kvalitet
-
Yrkesfaglig fordypning (168 timer)
- 168 Yrkesfaglig fordypning
Vg2 – Videregående trinn 2
-
Vis alle mulighetene
-
-
-
Fag- og timefordeling
-
Fellesfag (252 timer)
- 56 Kroppsøving
- 112 Norsk
- 84 Samfunnskunnskap
-
Felles programfag (477 timer)
- 140 Bransje og arbeidsliv
- 337 Råvare, produksjon, salg og service
-
Yrkesfaglig fordypning (253 timer)
- 253 Yrkesfaglig fordypning